gallerian

Vi sträcker lite extra på oss över att vara sponsorer för Måns Zelmerlöw & Björkman foundation. 

Zelmerlöw & Björkman Foundation auktionska verka för en bättre värld för utsatta barn och ungdomar. De vill skapa förutsättningar för barn och ungdomar att utveckla sin inre drivkraft. Deras arbete ska utbilda ansvarstagande individer som väljer att ge tillbaka till sitt samhälle. Stiftelsen Zelmerlöf & Björkman verkar både genom egna insatser på plats samt genom att samla in medel genom att skapa event och medverka i aktiviteter där människor bidrar genom sin närvaro och/eller med insamlingsorienterade insatser.

Nu  på onsdag 9/12 har Lifestyle Women Magazine sitt årliga välgörenhetsevent i Sturegallerian för stiftelsen ZB och vi på Smileffect Sverige är stolta sponsorer.  Vi kommer finnas på plats för att  mingla med er och även erbjuda tandblekning på plats. Gallerian är öppen från 10-18  för allmänheten och efter 18 krävs biljett. Vid intresse för kvällseventet så ger vi på Smileffect Sverige ut ett begränsat antal biljetter till våra befintliga salonger och kunder. Gör oss sällskap på denna glamourösa kväll som innefattar allt från röda mattan, uppträdanden, goodie-bags, bubbel och modevisning.

Samtliga intäkter från auktionen, försäljningen av goodie-bags och varor går oavkortat till Zelmerlöw Björkman Foundation.

Vi ses där!

/ Smileffect Sverige- Emma & Svea

 

 

http://lifestyleworld.se/charityday/